Mijn Bouwhulp.nl, Uw hulp voor de bouwvoorbereiding.

Gerealiseerde projecten

Hier vindt u een paar voorbeelden van onze projecten. Wanneer u op een foto klikt wordt deze groter en kunt u alle foto's van dat project goed bekijken.


Het eindresultaat met de eerste 3D plaatjes

Hoe het uiteindelijk geworden is en de 3D plaatjes. Met de 3D plaatjes krijgt de opdrachtgever een goed beeld van hoe het resultaat eruit gaat zien.

Het eindresultaat met de eerste 3D plaatjes Het eindresultaat met de eerste 3D plaatjes Het eindresultaat met de eerste 3D plaatjes Het eindresultaat met de eerste 3D plaatjes Het eindresultaat met de eerste 3D plaatjes

Mooie plaatjes van boerderij (met zeskant)

Voordat je een bestaande boerderij kunt renoveren en herbestemmen moet deze uiteraard eerst worden ingemeten. Leuk om die oude constructies te zien. Al vele, vele jaren staat deze boerderij op zijn plaats en de houten constructie staat nog gezond overeind.

Mooie plaatjes van boerderij (met zeskant) Mooie plaatjes van boerderij (met zeskant) Mooie plaatjes van boerderij (met zeskant)

Nieuwbouw bedrijfsloods

Van niets iets maken. Bij deze loods van 20x34m1 is dat in ieder geval goed gelukt.
De constructie bestaat uit stalen spanten en vervolgens zijn de gevel en de dakplaten bevestigd.
De betonvloer is compleet onderheid.

Nieuwbouw bedrijfsloods Nieuwbouw bedrijfsloods Nieuwbouw bedrijfsloods Nieuwbouw bedrijfsloods Nieuwbouw bedrijfsloods Nieuwbouw bedrijfsloods Nieuwbouw bedrijfsloods

Brandveiligheid van 11 appartementen

11 appartementen met 11 verschillende huurders en dan op een dag controle krijgen van een interventie team van de overheid.
Na controle blijkt dat alle appartementen zeer brand onveilig zijn. Alle bewoners zijn van de ene op de andere dag uit de appartementen gezet en elders onder gebracht. De overheid eist dat de appartementen eerst brandveilig worden uitgevoerd alvorens de bewoners weer terug kunnen keren naar hun eigen stekkie.
Stap 1 was om de tekeningen en brandveiligheidsrapporten te verzorgen. Dit ter controle bij de gemeente in te dienen. Stap 2 was de uitvoering. Alles is goed gegaan en door de gemeente goed gekeurd zodat de bewoners weer terug kunnen keren.
"Eind goed al goed".

Brandveiligheid van 11 appartementen Brandveiligheid van 11 appartementen Brandveiligheid van 11 appartementen

Nieuwbouw woonhuis te Hoorn

Dit woonhuis is een aantal jaren geleden al gebouwd.
Maar het blijft een lust voor het oog.

Traditioneel gebouwd en uiteraard zeer goed geisoleerd.
Verder cv-installatie gecombineerd radiatoren en vloerverwarming.

Nieuwbouw woonhuis te Hoorn Nieuwbouw woonhuis te Hoorn Nieuwbouw woonhuis te Hoorn Nieuwbouw woonhuis te Hoorn

Nieuwbouw woonhuis te Sint Maarten

Dit woonhuis heeft een prachtig oer hollands ontwerp en de aannemer heeft dit project tot een plaatje gemaakt. Al met al een lust voor het oog.
Bij dit woonhuis is een warmtepomp toegepast dus een gasaansluiting is niet nodig. Het woonhuis wordt verwarmd en gekoeld door de warmtepomp en deze pomp verbruikt alleen electriciteit.
Dus door nu een eenvoudige stap te zetten kan dit woonhuis energieneutraal zijn. Mocht u meer willen weten of wilt u dat uw nieuwbouw woonhuis ook energieneutraal wordt neem dan contact met ons op.

Nieuwbouw woonhuis te Sint Maarten Nieuwbouw woonhuis te Sint Maarten Nieuwbouw woonhuis te Sint Maarten Nieuwbouw woonhuis te Sint Maarten Nieuwbouw woonhuis te Sint Maarten Nieuwbouw woonhuis te Sint Maarten Nieuwbouw woonhuis te Sint Maarten

Nieuwbouw woonhuis te Nieuwe Niedorp

Dit woonhuis is traditioneel gebouwd. Gemetselde binnen- en buitenspouwblad. Een begane grond- en verdiepingsvloer van beton en een prefab houtskeletbouw dak. Door middel van laag temperatuursverwarming en zonnepanelen op het dak wordt voldaan aan de regels uit het bouwbesluit.

Nieuwbouw woonhuis te Nieuwe Niedorp Nieuwbouw woonhuis te Nieuwe Niedorp Nieuwbouw woonhuis te Nieuwe Niedorp Nieuwbouw woonhuis te Nieuwe Niedorp Nieuwbouw woonhuis te Nieuwe Niedorp Nieuwbouw woonhuis te Nieuwe Niedorp Nieuwbouw woonhuis te Nieuwe Niedorp

Nieuwbouw Atelier te Schoorl

Achter een bestaand woonhuis is hier een atelier gerealiseerd. Doormiddel van een harmonica-schuifpui en een grote vlonder is de werkruimte bij mooiweer dagen behoorlijk te vergroten.
Verder bestaat de constructie uit een lariksspant-constructie speciaal uitgekozen vanwege de zoute zeelucht die hier aanwezig is.

Nieuwbouw Atelier te Schoorl Nieuwbouw Atelier te Schoorl Nieuwbouw Atelier te Schoorl Nieuwbouw Atelier te Schoorl Nieuwbouw Atelier te Schoorl Nieuwbouw Atelier te Schoorl

Nieuwbouw bedrijfsloods

Een nieuwbouw bedrijfsloods van 20x35m kompleet onderheid.
Deze loods heeft een staalconstructie met sandwich dakplaten en de gevels zijn dichtgezet met betonnen elementen met aan de buitenkant een metselwerk uitstraling.
De bedrijfsloods is gebouwd tegen een bestaande loods d.m.v. een sectionaaldeur zijn deze twee loodsen met elkaar verbonden.

Nieuwbouw bedrijfsloods Nieuwbouw bedrijfsloods Nieuwbouw bedrijfsloods Nieuwbouw bedrijfsloods Nieuwbouw bedrijfsloods Nieuwbouw bedrijfsloods Nieuwbouw bedrijfsloods Nieuwbouw bedrijfsloods Nieuwbouw bedrijfsloods Nieuwbouw bedrijfsloods Nieuwbouw bedrijfsloods Nieuwbouw bedrijfsloods

Nieuwbouw woonhuis te Schagerbrug

Dit prachtige vrijstaande woonhuis is traditioneel gebouwd en uitstekend geisoleerd.
Doormiddel van een warmte pomp en vloerverwarming heeft deze woning een constante binnentemperatuur. Zowel in de zomer als in de winter is het binnen 20 graden. Deze woning heeft geen gasaansluiting.

Nieuwbouw woonhuis te Schagerbrug Nieuwbouw woonhuis te Schagerbrug Nieuwbouw woonhuis te Schagerbrug