Mijn Bouwhulp.nl, Uw hulp voor de bouwvoorbereiding.

Klanten vertellen!

Familie Meskers, Sint Maarten uitbreiding woonhuis:

Via bouwbedrijf R.O.N. zijn wij in contact gekomen met MijnBouwhulp.nl Ron Dekker.

Omdat wij plannen hebben voor een forse verbouwing aan onze woning, de kap wordt vervangen en de bovenverdieping wordt anderhalve meter naar buiten uitgebouwd, hebben wij Ron opdracht gegeven hier een bouwtekening voor te maken.


Wij hebben een prettige ervaring met Ron Dekker opgedaan.

Ron is drie maal voor een gesprek bij ons thuis geweest. De eerste afspraak betrof een oriƫnterend gesprek. Direct zijn er maten opgenomen en afspraken voor het vervolgtraject gemaakt.

Tijdens de vervolgafspraken hebben we de concept bouwtekening besproken, afspraken rondom de procedure van bouwvergunning aanvraag vastgelegd en zijn we tot een definitieve bouwtekening gekomen.

Tijdens het proces van plannen tot verbouwen en de definitieve bouwtekening met vergunning heeft Ron ons goed geadviseerd, heeft hij contact met de gemeente over procedures en heeft hij de bouwaanvraag gedaan. Daarnaast heeft hij contact met aannemersbedrijf R.O.N. onderhouden. Kortom Ron Dekker werkt zorgvuldig, geeft vertrouwen en komt afspraken na. Voordeel vonden wij dat hij reageert op mails en niet lang op zich laat wachten.

Hoogachtend,

Fam. Meskers, Sint Maarten.